/script>

Wednesday, January 13, 2016

Watch out ladies, for the CITYMAN contest!


Primavara acestui an ne rezerva un eveniment inedit, nemaintalnit, si anume concursul de moda masculina, City Man. Concursul aduce in scena 40 de participanti si va avea loc in 28-29 Aprilie! Stefan Farell, reprezentant de seama al scenei fashion din Transilvania pregateste un eveniment desarvasit destinat tuturor domnisoarelor si doamnelor, construit in jurul lansarii unui important brand de lenjerie masculina. Asa ca, daca nu aveti idee unde sa iesiti cu fetele va sugerez sa nu ratati show-ul, care promite a fi extraordinar. Pe langa lansarea colectiei de lenjerie intima, vor avea loc prezentari de moda si se vor desfasura diverse probe intrigante, in cadrul concursului. 

Show-ul isi propune prin efectele de scena si programul bine pus la punct sa intreaca orice asteptare si sa depaseasca banalitatea unui spectacol de striptease masculin, spre incantarea spectatoarelor. Stefan Farell planuieste sa invite peste 1500 de femei, construind un eveniment de anvergura, pe baza de invitatie si bilet. De asemenea sunt asteptati si reprezentanti de seama ai show biz-ului. (Hint: Catalin Botezatu)

Evenimentul poarta denumirea CITYMAN 'Barbati puternici' si este organizat de City Generation, iar premiile oferite se ridica la fabuloasa suma de 10.000 de dolari. Asa ca fetelor, va astept in 28-29 Aprilie 2016 la primul show de acest fel din Cluj-Napoca!

Bazandu-ma pe experienta City Fashion Week 2015, show-ul din Martie va fi cu siguranta grozav, cu foarte multi participanti, asa ca stati cu ochii pe eveniment. Imi doresc sa revad pe scena creatiile de seama ale designerilor si sa ne familiarizam cu tendintele pentru anul 2016, si de asemenea sunt curioasa de modul de desfasurare a unui concurs de 'Mister', deoarece cu competitiile de 'Miss' suntem deja cu totii in tema.

Ne vedem in 28-29 Aprilie!



No comments:

Post a Comment