/script>

Thursday, January 21, 2016

Valentine's Day Outfits, from a different perspective

Chiar daca suntem inca in Ianuarie, ne mai sare gandul la iminentul 'eveniment', Valentine's Day. Fie ca veti petrece ziua indragostitilor alaturi de iubitii vostrii sau veti fi in cautarea marii iubiri, vreau sa va propun trei outfit-uri neconventionale. De cate ori v-ati gandit sa purtati o rochie rosie, sau sa optati pentru un machiaj super girly cu gene lungi, ochi luminosi si ruj roz? Nu zic ca e gresit sa urmati tiparul clasic, setat de aceasta ocazie, si eu l-am urmat de cateva ori in trecut, insa va sugerez o alternativa inedita, putin mai indrazneata, insa nu mai putin sexy.

Even though we are still in Jannuary, we ocasionaly think about Valentine's Day, right? Whether you will go out with your boyfriend or seek your true love, I would like to suggest some different types of outfits. I am tired of the typical Valentine's Day combo, implying a red dress and girly make up, therefore I came up with three different aproaches. 

Outfit no. 1 Dinner and a show
realizat in Polyvore
Alege o tinuta bold pentru o iesire la un restaurant chic, urmata de un film. Indrazneste sa combini o pereche de ghete statement cu o fusta pe corp intr-o nuanta puternica, contrastanta si alte elemente rock. Jacheta de piele poate fi o optiune interesanta, in special daca o combini cu o geanta de tip crossbody. Eu am conceput un look super indraznet, care cu siguranta te va scoate din anonimat. Nu exagera cu machiajul, deoarece tinuta e suficient de puternica vizual. La capitolul make up iti sugerez sa investesti mai mult timp la conturul fetei, deoarece e genul de efect care iti va scoate in evidenta chipul, fara a exagera. Nu uita de ruj! Alege o nuanta puternica, insa echilibrata. Eu as opta pentru o culoare mata, intunecata pentru un accent glam rock.

Pick a bold outfit for a dinner & show date, mix up a pair of statement boots with a tight pencil skirt, add a black  leather jacket and a chic crossbody bag and get a hot look. Make sure you don't overdo your make up and choose a matte lipstick in a bold colour. Contouring will make your face look amazing. 


Outfit no. 2 A walk in the park

realizat in Polyvore

Cine spune ca nu poti arata extraordinar si atunci cand iesi la o plimbare, mai ales daca aceasta face parte din Valentine's day date? Daca ai asa ceva in plan, sfatul meu este sa ti cont de temperatura de afara, deoarece pielea mov nu e niciodata la moda! Pentru o tinuta super chic, potrivita unei intalniri in aer liber la temperaturi scazute, iti sugerez sa pornesti de la primul strat. Eu am optat pentru un palton oversized super calduros. Combinatia black and white mi se pare ca adauga o doza de eleganta outfit-ului, iar top-ul cu paiete o scoate in evidenta. Combina perechea preferata de jeansi cu un rucsac si o pereche de ghete fara toc, chiar si o pereche de uggs daca doresti, si nu uita de accesoriile de baza impotriva frigului: caciula, fular, manusi. Eu as opta pentru un make-up super sleek, natural, insa bine aplicat. Pune accentul pe sprancene si foloseste un ruj nude ca sa obti un look fresh.

Who says you can't look amazing on an outdoor date? Create a special Valentine's Day outfit by mixing a warm cozy jacket with your favorite pair of jeans and a sequin top. Choose casual accessories such as a leather backpack and some boots. Feel free to wear your uggs if you like and don't forget to put on a hat, a warm scarf and definetely gloves. Purple skin is not fashionable so dress up according to the low temperatures. Keep your make up fresh and natural!

Outfit no. 3 Dinner and dancing

realizat in Polyvore

Nu m-am putut abtine si am inclus si o varianta cu rochita rosie, insa sper ca abordarea generala vi se pare intriganta. Am ales sa combin rochita lejera, insa finuta cu o pereche de cizme over the knee negre, pentru a crea o tinuta sofisticata, dar cool. Blazerul negru confera eleganta outfit-ului, iar clutch-ul cu aplicatii o scoate in evidenta. Nu optati pentru multe bijuterii pentru a mentine aerul lejer de efortless but amazing fashion si nu uitati de oja. In ceea ce priveste machiajul, pe mine ma fascineaza definirea sprancenelor in ultima perioada, ceea ce se poate observa cu usurinta. Mi se pare ca ofera un aspect ingrijit si sofisticat.

I couldn't help it! I had to create an outfit around a red dress, but hopefully you will consider the overall picture interesting. I chose a pair of over the knee black boots, paired with a classy black blazer. For a touch of glamour mix them with an embellished clutch and a pair of matching earrings. Get your nails done in a bold shade and choose a cool lip colour. Don't forget to make your brows pretty!


Sunt curioasa ce optiune ati alege, asa ca astept comentariile voastre. Promit sa revin cu mai multe recomandari si sugestii privind V Day!

What outfit would you consider? Promise to post more on the subject. 

No comments:

Post a Comment