/script>

Tuesday, December 29, 2015

NYE suggestions for any type of celebration

Unde va petreceti ajunul Noului An? Mai important...ce o sa purtati la petrecerea noptii dintre ani? 
Anul acesta eu o sa petrec acasa, insa asta nu inseamna ca nu o sa acord atentie outfit-ului. Cred ca e foarte important sa nu neglijam tinuta de Revelion, chiar daca ne aflam la munte, acasa, la un restaurant sau intr-un club, asa ca m-am gandit sa va propun cateva combinatii potrivite pentru fiecare scena de party.

Where are you spending New Year's Eve? Or more importantly...what will you be wearing for the event? 
This year I will party at home, but that won't keep me from creating a chic outfit. I believe we shouldn't neglect the importance of the NYE outfit, wherever we'll be celebrating it. Therefore I thought you would like some outfit recommendations for different party types. 

Scena 1 Petrecere la munte, dupa ski / After ski NYE party



Chiar daca va intoarceti dupa o zi de ski, iar petrecerea are loc intr-o cabana, asta nu inseamna ca nu va puteti imbraca conform cu evenimentul. Astfel va propun un pullover over sized, care pe langa faptul ca e foarte chic, mai e si calduros. Mie imi place foarte mult combinatia dintre pullover-ul burgundy si colantii aurii, iar cerceii negrii mi se pare ca reusesc sa completeze perfect tinuta.

If your party is right after a ski day, you may want to create a look that is both cozy and chic. I chose an over sized burgundy knitted pullover and a pair of gold leggings. A pair of boots will be perfect and add some cool earrings to make your outfit more festive. 








Scena 2 Petrecere acasa / Party at home


Daca ai ales sa sarbatoresti Revelionul acasa anul acesta, nu trebuie sa iti neglijezi tinuta, deoarece Noul An trebuie sa te surprinda glamorous ca sa fi eleganta si mai ales, pregatita tot anul! Eu am ales o pereche de pantaloni din catifea intr-o nuanta superba de visiniu, in combinatie cu un crop top de satin intr-o nuanta de eggshell white si un sacou negru. Loaferii cu print de leopard adauga putina culoare tinutei si sunt perfecti pentru o petrecere acasa. Accesorizati simplu si nu uitati de machiaj!

Spending the NYE at home should not mean you are going to wear sweats. Therefore here is my pick for a glamorous night at home: a pair of burgundy velvet pants, an eggshell crop top and a black blazer. A pair of leopard print loafers can provide attitude for your outfit and you shouldn't forget about make-up! Keep it simple though! I recommend a burgundy lipstick and a nude eye make-up. 




Scena 3 Petrecere la restaurant / Restaurant dinner party
Daca ati ales un cadru formal pentru petrecerea Revelionului, cum ar fi un restaurant elegant sau o petrecere la hotel, tinuta pe care o alegeti trebuie sa fie in ton cu locatia. Eu va sugerez sa alegeti o rochie, desi si un lady tuxedo s-ar potrivi fantastic. Eu una sunt adepta rochiilor, asa ca pentru o astfel de ocazie am optat pentru o rochie cu strasuri. Am ales sa includ in aceasta tinuta si un guler din blanita, deoarece momentan sunt foarte fascinata de ele si mi se pare ca reuseste sa completeze tinuta si sa ii dea un aer regal. Fie ca veti opta pentru un smokey eye make-up sau unul discret, va recomand sa accentuati privirea cu un liquid liner, pentru un plus de eleganta. Am ales sa includ si rosu in aceasta tinuta, dupa traditia, care spune ca trebuie sa purtam ceva rosu cand intram in Noul An, astfel elementul care furnizeaza nuanta de rosu va fi rujul. Accesorizati dupa plac, insa daca optati pentru o rochie cu strasuri, sclipici sau paiete aveti grija sa evitati excesele!

If you chose a more formal location for your New Year's Eve party, such as an elegant restaurant or a fancy hotel, your outfit should properly fit. I suggest you choose a dress or a lady tuxedo. I am a dress fan honestly, therefore I will present an outfit that builds around a dress. I would choose a beaded or a sequin dress and pair it with a beautiful yet comfy pair of shoes. I would also pair it with a (faux) furrt collar, because currently I am fascinated by them. The furry collar really gives the outfit a royal spin. Whether you go for a smokey eye make-up or a more discreet one, you should definetely use liquid liner, for a touch of elegance. I would also include some red lipstick to obey to the 'one should wear something red for the NYE party rule. Accessorize by taste but don't overdo your look, if you are wearing a glittery, sparkly dress. 



Scena 4 Petrecere in club / Party in the club



Pentru fetele care opteaza sa isi petreaca Ajunul Noului An intr-un club, am pregatit o recomandare de tinuta foarte glamorous si foarte sexy in acelasi timp. Am ales o combinatie indrazneata, formata dintre un top cu paiete intr-o nuanta de marsala, ca sa mai profitam putin de culoarea anului 2015 si o fusta mini neagra cu colturi alungite. Cizmele over the knee sunt trend-ul suprem, iar o pereche cu sireturi e mult mai sexy decat una simpla. Accesorizati cu o geanta plic si bijuterii maxi. Am ales un ruj burgundy mat de la NYX, deoarece este rezistent la transfer, iar nuanta e absolut minunata. Pentru contrast puteti opta pentru o manichiura intr-o nuanta diferita, puternica, insa in acelasi ton, nu combinati cu o culoare deschisa, decat daca alegeti o nuanta nude, care se potriveste cu orice tinuta. Recomand totusi nuante inchise de maro, kaki, caramiziu, iar daca vreti sa va asortati 100% negru sau visiniu.

For the girls that want to spend their New Year's Eve in the club I would like to suggest a glamorous, but sexy outfit. I chose a fierce combination of a marsala sparkly top and a black mini skirt. Pair these with hot killer over the knee boots and a matching envelope bag and you get a really cool outfit. Go with a bold make-up, choose a daring lip colour such as opaque burgundy or even black and you will look stunning. Choose a contrasting colour for your manicure and rock the evening! Accessorize with over sized jewelry.   

La multi ani! Sa aveti un An Nou minunat! Distractie placuta la petrecerea la care mergeti! Happy New Year! Have an amazing time at whatever party you attend!


Pentru a pregati acest outfit post am apelat la Polyvore pentru a crea look-urile de party. 

No comments:

Post a Comment